در ادامه این مقاله به خرید تایمر آنالوگ می پردازیم .تایمر وظیفه دارد که تنظیم زمان مشخص بین دو عملکرد را انجام دهد .

کاربرد تایمر در چیست ؟

در خرید تایمر آنالوگ باید بدانید که تایمر ها وظیفه کنترل حالت های مدار را در یک مدت زمان خاص بر عهده دارند . مهم ترین کاربردی که این تایمر دارد در تابلو های برق صنعتی و اتوماسیون می باشد .
در طراحی مدار های فرمانی که نیاز به زمان سنجی دارند از تایمر استفاده می کنند . در این نوع مدار ها تایمر ها وظیفه کنترل مدار را برای مدت زمان معینی بر عهده دارند .

تایمر حرارتی چگونه عمل می کند ؟

تایمر حرارتی همانند تجهیز بی متال از تیغه بی متال و خاصیت آن بهره می ‌برد . زمانی که جریان را از تایمر آنالوگ و دیجیتال  عبور می ‌دهیم ، به مرور زمان بی متال گرم شده و دستور قطع یا وصل مدار را صادر می ‌کند .
آن چه که در خصوص این مدل از تایمرها اهمیت دارد دقت آن می باشد . این نوع تایمر با توجه به نوع کارکرد دارای دقت کمی بوده و از آب و هوای محیط تأثیر می ‌پذیرد .

تایمر هیدرولیکی چه کاربردی دارد ؟

تایمر هیدرولیکی همان‌ گونه که از نام آن پیداست براساس علم هیدرولیک که در خصوص کار با فشار روغن می باشد کار می‌ کند . این تایمر نیز از نوع تأخیر در وصل بوده و زمانی که به جریان برق متصل می ‌گردد مقداری روغن در داخل رله جابجا خواهد شد . برای بازگشت روغن به محل اولیه مدت زمانی لازم است که این مدت زمان به عنوان زمان تایمر شناخته می ‌شود .

انواع تایمر ها چه کاربردی دارند

برای خرید تایمر آنالوگ بدانید که تایمر های آنالوگ اولین تایمر هایی هستند که هنوز هم کاربرد زیادی در صنعت دارند این نوع تایمر ها معمولا مدت زمان سپری شده را نمایش نمی دهند .
تایمر های دیجیتال جدیدترین نسل تایمر ها محسوب می شوند و از مدارات الکترونیکی استفاده می کنند و معمولا بر روی تایمر یک صفحه نمایشگر دیجیتال وجود دارد که زمان سپری شده را به کاربر نمایش می دهد

کاربرد تایمر الکترومکانیکی

قبل از خرید تایمر آنالوگ باید بدانید که تایمر الکترومکانیکی برای اندازه گیری زمان از موتور و یک چرخ دیسک زائده دار استفاده می کند . زائده پس از مدت زمانی مشخص با میکروسوئیچ داخلی تایمر برخورد کرده و عمل قطع و وصل مدار را انجام می دهد .
فاصله زائده بر روی چرخ دیسک قابل تنطیم بوده و مشخص کننده مدت زمان تایمر می باشد .در این تایمر برای اندازه گیری زمان از ذخیره سازی و فشرده سازی هوا استفاده می شود و مکانیزم آن شبیه به تایمر موتوری می باشد با این تفاوت که بر خلاف تایمر موتوری ، در تایمر پنوماتیکی پس از قطع برق تایمر اندازه گیری زمان شروع می شود .

استفاده از پریز برق تایمر دار چه مزایایی دارد

برای خرید تایمر آنالوگ بدانید که کنترل لوازم برقی با استفاده از این پریزها علاوه بر کاهش هزینه های نیروی انسانی در کاهش میزان مصرف برق و هزینه های مربوط به آن نیز بسیار موثر است .
این گونه دستگاه‌ ها در برابر عامل انسانی و نیروی انسانی می باشد که طبیعتا در دراز مدت دچار خطاهای گوناگونی می ‌شود . اما این دستگاه‌ ها چه تایمر برق دیجیتال و چه تایمر برق آنالوگ و چه پریز هوشمند وای فای این اشتباهات را نخواهد داشت .

کاربرد تایمر انالوگ

امروزه استفاده از انواع تایمر برق صنعتی یا الکترونیکی در تمامی تابلو های برق به وضوح دید می ‌شود . این رله‌ های زمانی همان ‌طور که از نامشان پیدا می باشد وظیفه دارند تا مدار الکتریکی یا مکانیکی را برای مدت زمانی خاص کنترل نمایند .
عموماً در صنعت برق تایمرها در تابلوهای اتوماسیون ، تابلوهای فرمان ، تابلوهای راه انداز موتور از نوع ستاره مثلث و … دیده می ‌شوند .
در تایمرها به محض رسیدن به زمان مشخص شده سیگنالی ارسال می ‌شود تا دستور اجرا و یا قطع فرآیندی صادر شود . تایمرها برای زمان‌ های دقیقه ، ساعت ، روزانه ، هفتگی و حتی سالانه ساخته می ‌شوند که هرکدام تنظیمات خاص خود را دارند .

دسته بندی تایمر ها

برای خرید تایمر آنالوگ باید بدانید تایمرها از نظر کارکرد در دو دسته تایمرهای تأخیر در وصل و تایمرهای تأخیر در قطع دسته بندی می ‌شوند . تایمرهای تأخیر در وصل وظیفه دارند که پس از طی مدت زمانی مشخص بوبین رله را فعال کرده تا سیگنالی از تایمر ارسال شود .

راهنمای خرید

شما برای خرید تایمر آنالوگ می توانید به سایت معتبر آوا صنعت مراجعه نمائید و ضمن خرید تایمر آنالوگ  از دیگر کالاهای این سایت خریداری نمائید .