رله نوعی کلید الکتریکی سریع یا بی درنگ می باشد که با هدایت یک مدار الکتریکی دیگر باز و بسته خواهد شد . در ادامه این مقاله به رله مولر می پردازیم
موارد مهم برای انتخاب رله چیست ؟
شرکت تولیدکننده و برند آن یکی از موارد مهم در خرید رله مولر می باشد . در حال حاضر برند های متنوعی در بازار یافت می شود ، انواع برند های چینی ، مالزی و اندونزی در بازار یافت می شود و رله مولر که از محبوبیت بیش تری نسبت به دیگر برند ها در بازار برخوردار است .
نوع ولتاژ کاری که به دو دسته AC و DC تقسیم بندی می شوند . ولتاژ تحریک یا ولتاژ بوبین می تواند رنج های مختلفی نظیر ۵ ، ۱۲ ، ۲۴ ، ۴۸ ، ۱۱۰ و ۲۲۰ ولت باشد .
رلهها در انواع تک کنتاکت ، دو کنتاکت ، سه کنتاکت ، چهار کنتاکت و رلهssr تولید می شود. تعداد کنتاکت با توجه به تعداد المانهایی که قصد کنترل هم زمان آن ها را داریم ، تعیین می شود .
کاربرد رله ها چیست ؟
دو کاربرد اصلی رله مولر عبارت اند از: ایزوله الکتریکی بین قسمت کنترل و بار افزایش توان خروجی ، تقویت توان خروجی بخش کنترلی مهم ترین کاربرد در افزایش توان خروجی های PLC و دیگر تجهیزات درونی تابلو برق می باشد .
شباهت رله و کنتاکتور در چیست ؟
هر دو دارای یک پوشش خارجی برای محافظت از تمام قسمت های داخلی هستند . در ساخت آن ها از یک سیم پیچ الکترومغناطیسی برای باز کردن و بستن اتصال کانتکت ها (بارها) استفاده شده است . شامل مجموعه ای از ترمینال های ورودی برای کنترل سیگنال ها و ترمینال های کانتکت عملیاتی می باشند .
کارکرد رله مغناطیسی چگونه است ؟
مانند فیوز از مدار در مقابل اتصال کوتاه محافظت می کند ، با این تفاوت که فیوز می سوزد ولی کلید رله مولر ، مدار جریان را قطع خواهد کرد .
تا هنگامی که جریان خیلی زیادی عبور نکند ، میدان ایجاد شده توسط الکترومغناطیس آن قدر قوی نیست که بتواند اهرم را جذب کند ولی اگر جریان خیلی زیادی عبور کند ، مثلا هنگام ترمز موتور و یا اتصال کوتاه ، میدان الکترومغناطیس خیلی خوبی ایجاد می شود و اهرم را به طرف خود می کشد .
برد رله چگونه است ؟
اگر حوصله لحیم کاری و اتصال سیم به پایه های این رله ها را ندارید می توانید از بردهای آماده استفاده کنید که برای هر کدام از پایه های آن یک ترمینال نصب شده و به راحتی می توانید سیم برق را به این ترمینال ها متصل کنید ، در این صورت نیازی به لحیم کاری ندارید .
رله مولر
در واقع رله یک کلید تبدیل می باشد ، با این تفاوت که در کلید تبدیل به یک انسان نیاز است تا با دست خود ، کلید تبدیل را فشار دهد .
ولی در رله یک جریان برق این کلید را تغییر حالت می دهد . یعنی ما یک ولتاژ برق را به رله می دهیم و رله ، کلیدِ تبدیلی را که در داخل آن تعبیه شده است ، برای ما خاموش و روشن می کند . معمولاً با یک سیگنال فرمان ولتاژ پایین فعال می شود و کار می کند .
در رله های الکترومکانیکی ، این ولتاژی که ما به رله می دهیم تا رله فعال شود ، معمولاً ولتاژ کوچکی می باشد ولی کلیدی که در داخل رله تغییر حالت پیدا می کند ، می تواند جریان بزرگی را برای ما قطع و وصل کند .
انواع رله
امروزه برخلاف سال های قبل شاهد حضور رله ها در قالب های مختلفی نظیر؛ مکانیکی ، حرارتی ، مغناطیسی ، الکترومغناطیسی ، الکترومکانیکی و الکترواستاتیکی رله هستیم که مسلما هر کدام برای اهداف مدنظرشان طراحی و تولید می گردند .
رله های الکتریکی اساساً سوئیچ هایی هستند که عملکرد آن ها الکتریکی است و در شکل ها ، اندازهه ا و توان های متنوع برای کاربرد های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند .
شما برای خرید رله مولر می توانید به سایت معتبر آوا صنعت مراجعه نمائید و ضمن خرید از این سایت از دیگر کالاهای این سایت دیدن نمائید .
دیدگاه خود را بنویسید